Frisbeegolfclub Hyrylä ry, Jäsenkirje 1/2021

Hei kaikille,

Vuosi on lähtenyt hiljakseen käyntiin ja on aika vuoden ensimmäisen jäsenkirjeen! Uusi hallitus on ottanut ohjat käsiinsä ja aloitetaankin sen esittelyllä. Uuden hallituksen muodostavat uusina jäseninään puheenjohtajana Petri Kellosalmi ja sihteeri Tiina ”Tintti” Korve, edellisestä hallituksesta pesteissään jatkavat varapuheenjohtaja Joni Luumi ja rahastonhoitaja Veli-Matti Nuutinen. Varajäsenenä listoilta löytyy Anton Pöyry.

Hallitseva koronatilanne Tuusulan alueella on laittanut kisailut ja hallivuorot jäihin, mutta koitamme selvitellä tilannetta olisiko meillä jossain vaiheessa mahdollisuus pyöräytellä jonkinlaista toimintaa jälleen käyntiin.

Frisbeegolfclub Hyrylä ry tag

Uutena asiana seuran jäsenille tulee tänä vuonna jäsentägit, jotka toimivat samalla seuran jäsenkortteina. Ensimmäisen kerran tägit jaetaan liittymisjärjestyksessä, eli ensimmäisenä jäsenyyden vuodelle 2021 ostanut saa ykköstägin ja niin edelleen. Tägejä tullaan jakamaan viikkokisojen yhteydessä, mutta asiasta tullaan laittamaan vielä erillistä viestiä sähköpostitse. Tägeistä pelaaminen toimii yksinkertaisella tavalla: Jos pelaat seurakaverin/-kaverien kanssa samassa ryhmässä, niin tägit ovat panoksena tägihaasteessa ja paremman tuloksen pelannut saa pienempi numeroisen tägin itselleen. Tasatilanteen sattuessa pienemmän numeron tägin omaavalla on etu ja tuo tägi säilyy hänellä. Tägihaaste täytyy kuitenkin sopia ennen kisan alkua, jotta se on kaikilla tiedossa.

Seuravaatteet ovat myös olleet isona kysymyksenä monen osalta ja tänä vuonna tuohonkin tulee uudistus. Olemme siirtymässä seuravaatetilauksien kohdalla yhteistyöhön Powergripin kanssa, jonka kautta jatkossa vaatteet tullaan tilaamaan. Tästä tullaan myös laittamaan erikseen sähköpostia, kunhan saamme asiat viimeisteltyä.

Seuralle on nyt myös omat nettisivut https://fgch.fi, jonne pyrimme tuottamaan jäsenille hyödyllistä sisältöä sekä kertomaan mahdollisille tuleville jäsenille millaisesta seurasta on kyse. Nettisivujen parissa on työskennellyt seuran jäsen Teemu Tuominen ja Teemu tulee jatkossakin hoitamaan sivujen ylläpitoa.

Jollet ole jo uusinut seuran jäsenyyttäsi, niin nyt olisi oiva aika suunnata SuomiSportin sivuille ja hoitaa jäsenyys ja mahdollinen lisenssi kuntoon. Sikäli mikäli korona antaa myöden, niin luvassa on monenlaista mukavaa yhteistä tekemistä. Muistutuksena, että on ensisijaisen tärkeää ylläpitää omat yhteystietonsa tuolla SuomiSportissa. Varsinkin sähköpostitieto tulisi olla ajan tasalla, sillä sen kautta otamme sähköpostit jakeluihin. Jos tiedät seurakaverin, joka ei saa seuran meilejä perille, niin vinkkaa tarkistamaan onko tiedot ajan tasalla tai onko sähköposti mahdollisesti täyttynyt. Vanhojen jäsenien edut päättyvät 1.3.2021 alkaen, joten muistathan uusia jäsenyytesi helmikuun loppuun mennessä.

Hyviä heittoja jokaiselle!
Terveisin,
Frisbeegolfclub Hyrylä ry Hallitus