Frisbeegolfclub Hyrylä voitti joukkuefrisbeegolfin sekaluokan Suomen mestaruuden

Joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailut huipentuivat tänään sunnuntaina 22.5.2022 Keuruulla Keurusselän frisbeepuiston ja Ison Kirjan Iso Heitto -radoilla.

Ennen päätöspäivää Frisbeegolfclub Hyrylä (Silva Saarinen, Teemu Kaarela, Joni Luumi, Teemu Honkanen) johti kilpailua neljän heiton erolla Ähtärin Urheilijoihin (Anna-Sofia Haipus, Tuomas Autio, Aati Vesala, Heikki Saunanen). Oulun frisbeeseura (Jenni Engström, Jouni Huhtamäki, Ilkka Silkamo, Lasse Keränen) oli kolmantena.

Kilpailun kolmannella kierroksella Frisbeegolfclub Hyrylä vankisti johtoasemaansa entisestään ja ero kakkosijalla olevaan Ähtärin Urheilijoihin kasvoi seitsemään heittoon. Joen Liitokiekko (Jenni Karppinen, Mikko Makkonen, Toni Jaatinen, Tero Jaatinen) nousi kolmossijalle ohi Oulun frisbeeseuran.

Finaalikierroksella Frisbeegolfclub Hyrylä ei luopunut johtoasemastaan ja pokkasi sekaluokan Suomen mestaruuden yhteistuloksella 365 heittoa. Muutkin kärkisijat pysyivät muuttumattomina, joten hopeaa nappasi viime vuoden tapaan Ähtärin Urheilijat (372 heittoa) ja pronssia edellisvuoden mestari Joen Liitokiekko (375 heittoa).

Avoimessa sarjassa Frisbeegolfclub Hyrylän joukkue (Arttu Timola, Jere Niemi, Niko Kalliokoski, Teijo Kurvinen) jäi sijalle 17. yhteistuloksella 395 heittoa.

Joukkuefrisbeegolfin Suomen mestarit. Teemu Honkanen, Silva Saarinen, Teemu Kaarela ja Joni Luumi

Kuvat: SFL / Emmi Leppänen