Jäsenkirje 1/2023

Tervehdys kaikki FGCH:n jäsenet! Vuosi 2023 on pyörähtänyt hiljalleen käyntiin ja seuran hallituskin on kokenut muutoksia sitten viime vuoden. Edellisestä hallituksesta jatkaa Joni Luumi, Teemu Tuominen sekä varajäsen Anton Pöyry. Uusina jäseninä seuran hallitukseen tulee mukaan Eetu Salovaara, Niklas Westerlund, Antti Rautiainen ja Markku Järvinen. Joni Luumi jatkaa seuran puheenjohtajana ja varapuheenjohtajan tonttia hoitaa Eetu Salovaara. Rahastonhoitajaksi valittiin Anssi Rautiainen ja sihteeriksi Niklas Westerlund.

Seurajäsenyyden uusiminen kaudelle 2023

Seurajäsenyyttä ei tästä kaudesta lähtien ei tarvitse enää erikseen uusia. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli olet ollut seuran jäsen edellisellä kaudella, olet jäsen myös seuraavilla kausilla automaattisesti. Mikäli haluat erota seurasta, ole yhteydessä seuran hallitukseen niin poistamme jäsenyytesi.

Jäsenmaksut kaudelle 2023 on päivitetty Suomisportiin ja löytyy Maksut-välilehdeltä. Käy maksamassa kauden 2023 maksu samantien pois. Suosittelemme lataamaan puhelimeen Suomisport -appin, sillä sitä kautta saat puhelimeesi ilmoituksen avoimesta jäsenmaksusta.

Mukaan järjestämään kilpailuja?

Seura pyrkii järjestämään viikkokisoja mahdollisimman aktiivisesti ja näin ollen kilpailujaosto tarvitsee mukaan uusia voimia. Tulemme kouluttamaan kaikki kilpailujaoston jäsenet, joten toimintaan voi tulla mukaan, vaikka aiempaa kokemusta kilpailuiden järjestämisestä ei olisikaan. Voit ilmoittautua mukaan kilpailujaostoon alla olevan linkin kautta:

Ilmoittautuminen kilpailujaostoon

Seuran toiminta vuonna 2023

Yksi tämän vuoden suurimmista painopisteistä tulee olemaan seuran junioritoiminnan käynnistäminen sekä pyörittäminen. Toiminnasta tulee vastaamaan Eetu Salovaara. Mikäli sinulla on mielenkiintoa osallistua junioritoiminnan pyörittämiseen, voit ilmoittaa siitä esimerkiksi seuran sähköpostiin friba(at)fgch.fi.

Olemme tehneet myös alustavia suunnitelmia peli- ja fanimatkojen järjestämisestä ja tiedotamme näistä lisää heti kun saamme suunnitelmat vahvistettua.

Seuravaatteet

Seuravaatteet ovat tilattavissa jäsenille Powergripin kautta. Ostaaksesi seuravaatteita, sinun tulee olla rekisteröitynyt Powergripin verkkokauppaan ja sinulla tulee olla seurajäsenyys aktivoituna, jotta seuratuote -välilehti avautuu. Seuravaatteista ei ole mallikappaleita, mutta seuran nettisivuilta (fgch.fi) löytyy kokotaulukko sekä muutama esimerkkikappale seuravaatteista.

Ford DiscGolfParkin tulevaisuus

Kuten suuri osa seuran jäsenistä tietääkin, on Ford DiscGolfParkin tulevaisuus hataralla pohjalla. Maankäyttöoikeutemme alueella loppuu elokuussa 2023, eikä jatkosta ole tarkempia tietoja. Varmaa on kuitenkin se, että seuramme tarvitsee tulevaisuudessa Fordin kaltaisen radan ja hallituksen tavoitteena on aloittaa Tuusulan kunnan kanssa neuvottelut uudesta alueesta tulevalle radalle.

Nykyistä rataa joudutaan muuttamaan toukokuussa kun uuden monitoimihallin rakentaminen alkaa. Tämä tarkoittaa, että nykyinen 1. väylä joudutaan poistamaan, muuten rata pysyy ennallaan. Tästä tulee lisätietoja lähempänä.

Hyviä heittoja kaikille vuonna 2023!

Terveisin,
Frisbeegolfclub Hyrylä ry Hallitus