Koronarajoitukset jatkuvat: Frisbeegolfclub Hyrylä ry:n viikkokilpailut tauolla myös maaliskuun ajan

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on päättänyt 19.2.2021 siitä, että se jatkaa koronasuosituksia ja -rajoituksia saman sisältöisinä maaliskuun loppuun saakka. Pääkaupunkiseutu noudattaa samaa linjaa. Aluehallintovirasto päättää pian maaliskuuta koskevista kokoontumisrajoituksista. Uudenmaan koronakoordinaatioryhmä on ollut kuuden hengen kokoontumisrajoituksen kannalla. Tuusulan kunta ja täten myös Frisbeegolfclub Hyrylä ry noudattaa Keusoten suosituksia ja rajoituksia.

Yleisötilaisuudet

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Etelä-Suomen aluehallintovirasto korostaa, että jokaisen tulisi tarkkaan harkita, onko yleisötilaisuutta tai yleistä kokousta syytä järjestää. Kokoontumisissa on noudatettava ehdottomasti ja tarkalleen ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Keusote suosittelee, että kokoonnutaan vain välttämättömiin tilaisuuksiin, joita ovat esim. lakisääteiset yhtiökokoukset ja ensisijaisesti hyödynnettäisiin etäyhteyksiä. 

Seuran hallituksessa seurataan aktiivisesti tilannetta ja informoimme jäsenistöä heti kun tiedotettavaa taas on.

Lisätietoja alta:

https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/keusoten-koronasuosituksia-ja-rajoituksia-jatketaan-maaliskuun-loppuun-saakka/
https://www.tuusula.fi/tiedotepalsta/show.tmpl?id=7687&sivu_id=2345
https://www.olympiakomitea.fi/2021/01/21/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/