Seuramestaruuskilpailun ensimmäinen kierros pelattu

Seuramestaruus FGCH

Frisbeegolfclub Hyrylän seuramestaruuskilpailun ensimmäinen kierros pelattiin eilen molemmilla Fordin radoilla. Avoin sarja aloitti kilpailun Ford Amateur DiscGolfParkissa ja kilpailu oli erittäin tiukkaa loppuun saakka. Aaron Kopiloff nappasi piikkipaikan -12 tuloksella ja heiton jäljessä tulevat -11 tuloksilla Teemu Talikainen sekä Arttu Timola. Neljännellä sijalla on Miro Ryhänen (-10) ja viidettä sijaa jakaa -9 tuloksella kuusi pelaajaa (Joni Luumi, Niko Kalliokoski, Jere Niemi, Samuel Vanhatalo, Teemu Honkanen ja Anssi Rautiainen). Erot ovat hyvin pieniä ja näin ollen toiselle kierrokselle Ford DiscGolfParkiin lähdetäänkin hyvin jännittävästä tilanteesta.

Oheiskilpailuna pelataan myös Ford Amateur DiscGolfParkissa CTP-kilpailu väylällä #7. Johtopaikan tässä kisassa nappasi avoimen sarjan Miro Ryhänen heittämällä holarin, joten naisilla, amatööreillä ja junioreilla riittääkin tänään tekemistä, mikäli meinaavat Miron CTP-tuloksen päihittää.

Vanhukset aloittivat myös urakkansa Ford Amateur DiscGolfParkista ja kuten arvata saattaa, ovat erot sielläkin erittäin pieniä. Jani Koskinen pitää piikkipaikkaa -8 tuloksella ja jaetulla 2. sijalla on kolme pelaajaa -7 tuloksella (Sami Hyvönen, Toni Muronranta ja Mika Lehtonen). Jaetulla 5. sijalla ovat Jani Korsoff, Petri Valkeinen ja Olav Kruuser -6 tuloksella.

Naiset aloittivat oman kilpailunsa Ford DiscGolfParkissa ja johtoaseman nappasi +11 tuloksella Tintti Korve. Jenna Hirsimäki lähtee voittojahtiin viiden heiton takamatkalta +16 tuloksella ja kolmatta sijaa jakaa Susanna Mäyrä ja Iina Sallinen +21 tuloksella.

Ford DiscGolfParkissa aloitti kisansa myös amatöörien sarja, jossa johtoaseman pokkasi Leevi Vesterbacka +1 tuloksella. Toisella sijalla on Santeri Hirvonen tuloksella +6 ja kolmannella sijalla Sauli Ylitalo tuloksella +7.

Juniorit aloittivat myös pelinsä Ford DiscGolfParkissa ja piikkipaikan nappasi Kosti Honkavaara tuloksella +1. Pieneltä takamatkalta 2. kierrokselle lähtevät Aleksi Laurila tuloksella +5 ja Ilpo Hiltunen sekä Teemu Aalto tuloksella +6.

Kilpailua voi seurata Metrix -palvelun kautta.